keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Second hand-löytöjä ja jotain muutakin

Viikko on mennyt vauhdikkaasti, vuodeosastolla työskentelyä ja iltojen viettämistä kavereiden kanssa.

Sunnuntaina kävin perinteikkäällä pyörähdyksellä Jyväskylässä. Käytiin Tiinan kanssa syömässä kunnon Texmex mätöt Gringos Locos-ravintolassa ja jatkot jäätelöpakettien kanssa Tiinan kämpillä kritisoiden television tarjontaa.

Maanantaina vietin vuorostaan laatuaikaa vaimon kanssa, vaimo kokosi tavaroita kirpparipöytää varten ja kuorin kermat päältä







Laukku & Kengät H&M


Kirpparille päästyä löytyi mulle ja vaimolle samislaukut, mulle musta ja vaimolle punainen, hintana huima 5e kpl





Tiistai oli peli-ilta Olkkarissa BUZZ-visan parissa, tilanne tasainen, mulla, Ristolla ja Jamiella kaikilla 2 voittoa pelien päätyttyä.

Second hand innostus tarttui sen verran että aloin keräämään vaatteita ja kamoja omaan kirpparipöytään, menestys oli välitön, mamma osti jo osan villapaidoista, ennenkuin ehdin niitä edes tuulettamaan.

Hammassäryltä on torstain jälkeen säästytty, huomenna olisi juurihoitoaika mikä hieman jänskättää. Kevät on onneksi jo siinä pisteessä, että tarkenen lähteä yötyön pariin lempitakissani, Global Sportin possunpunaisessa trenssissä.



Ostin typerän näköiset aurinkolasit Gina Tricosta joita on tottakai pakko käyttää, pitäisi vain saada aikaiseksi käydä ostamassa piilolinssejä, ilman silmälaseja olen kävelevä katastrofi, en näe siis yhtään mitään.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti