tiistai 1. marraskuuta 2011

Naapurustorakkautta

En asu maailman ruusuisimmalla asuinalueella. Naapurissa pitkään viihdytti mua kahden lapsen äiti, jonka mies kävi vieraissa ja jonka jälkeen hän epäili pitkään, että mies käy jatkuvasti vieraissa. Näinkin tarkat tiedot heidän suhteestaan johtuu siitä, että kyseisellä naisihmisellä oli mielettömän hyvät keuhkot, ja unohti kesällä täysin, että asioita voi hoitaa myös keskustelemalla eikä huutamalla. Syksyllä menivät yllättäen lusikat jakoon ja huuto loppui. Ei olisi kannattanut lipasta, sillä nyt mulla on uusi yläkerran naapuri. Uusi yläkerran naapuri tykkää paukutella ovia, kävellä kengät jalassa sisällä ja pitää ryyppäjäisiä arkiöisin. Viime yönä kyseinen naapuri ja hänen epämääräiset ystävänsä tekivät oman ennätyksensä, örvellys jatkui yön läpi edelleen kun herätyskelloni soi 05.45. Viime yönä en soittanut poliiseja, mutta tästä lähin alkaa sinivuokot kukkimaan rappukäytävässä.

Vaikka vähän väsytti, leikkausosastolla oli vielä eilistäkin mahtavampaa ! Olen kuulemma ollut silmät lautasen kokoisena suu auki koko päivän ja näyttänyt Liisalta Ihmemaassa :D Kello oli 16 ja tajusin, että kotiin piti lähteä jo klo 15 ja olin täysin hämmästynyt, 9h meni kuin lentäen. Jotenkin alkaa avautua paremmin Greyn Anatomian Cristinan ajattelutapa !

Töiden jälkeen kävin vielä purkamassa ylimääräistä virtaa jumpassa, mikä tuntui yllättävän hyvältä. Viikonloppu meni valuessa kuin vihreä räkä, joten onpahan ollut ainakin lihaksistolla aikaa palautua...Pumppuparkaa hieman kolottaa, mutta se ei nyt taida johtua mistään fysiologisesta vaivasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti