lauantai 19. maaliskuuta 2011

Feet up

Viikko vuodeosastotyöskentelyä takana... Ja no... Niin. Raakaa työskentelyä, satoja synonyymejä paskalle, mutta myös todella herkullisia nauruja työkavereiden kanssa.
Vuoronvaihtopolitiikka iski kylläkin naamaan tiskirätin lailla, perjantain sairaalan aamuvuoro vaihdettiin la aamuvuoroon ja eikä vuoronvaihtoja saa yötyöstä vaihtaa keskiviikon jälkeen. Lopputulos oli, että perjantain yötyön jälkeen 2h unta palloon, 8h sairaalatyöskentelyä, unta palloon ja nyt vielä yöksi töihin.
Syö rotan lailla, ihan pimeä fiilis ja kummallisia assosiaatioita !

Smurffisukkikset, oli pakko saada
Seppälästä

Tukkatilannepäivitys : Viikko sitten laitettu Garnier väri pakeni päästä. Keskiviikkona koko päälaki oli haalistunut vaalean ruskeaksi ! Kävin kampaajalla torstaina kysymässä, että mikä hiuksillani on hätänä. Väri on luultavasti saanut tämän syrjäkylän vedestä kemiallisen reaktion ja syrjäyttänyt värin hiuksesta. Parannuskeinoksi tarjottiin metallinpoistotehopesua, hoitonaamiota ja uutta väriä. Ringipidennysten oli kuulemma lähdettävä, jos ne halusi säilyttää hyvänä. Itku silmässä irrotin piiskani ja perjantaina sain hoidot ja värin. Hiukset tuntuvat nyt hyvältä ja väri on pysynyt, mutta kovin on alaston olo :(  Bad hair week.

Ei paljoa lämmitä niskaa.

Torstai ilta on mainitsemisen arvoinen. Vaimo tarjosi kynttiläillallisen Himos hotellilla : Wieninleikettä, ranskalaisia ja mahtavaa kastiketta, valkkaria ja jälkiruuaksi kinuskikermassa paistettua leipäjuustoa. Ja oi, parempaa palvelua ei löydy mistään <3 Jälkiruualle nappasimme Jamien mukaan ja ajeltiin Jyväskylän Shakeriin drinksulle. Rumassa tuli pyörähdettyä ja drive in mäkkärin kautta matka jatkui kotiin.

Mutta kohta alkavaa työvuoroa olen odottanut, Areenalla tänään Mikael Gabriel, jonka biisi Pohjosen poika saa mut aina hyvälle tuulelle ja nyt kuulen sen LIVENÄ. Jeij !

(lisäys ko keikan jälkeen : hirveetä kuraa, kuullosti aivan järjettömän kamalalle)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti